ROTI GANZENPOORT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2004 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roti Ganzenpoort. Meer weten? Ontdek meer

6 okt 2022 om 19:59 Not bad, keep up
28 sep 2022 om 19:14 Ik bestelde hier heel vaak, omdat het eten zoooo lekker is. Maar heb nu meerdere problemen gehad met meerdere bezorgers. Van rare seksuele opmerkingen tot grote monden. Ik durf niet eens meer te bestellen tenzij mijn partner er is (muv 1 bezorger)...
26 sep 2022 om 22:02 Ordered several times, food is great but delivery usually takes some time.
26 sep 2022 om 14:17 De bezorgtijd was vrij lang (1uur en 15min) dat was minder, maar het eten zelf was voortreffelijk.
24 sep 2022 om 8:55 Lekker eten! Vooral de butter chicken was erg goed. Alleen jammer dat er geen groente zat bij de chicken madras, iets van paprika en ui zou lekkerder zijn.
23 sep 2022 om 22:51 Beste Indiaas eten wat ik ooit heb geproefd!! Butter chicken blijft mijn favoriet en bezorging was heel snel! Ik ga vaker bestellen!
21 sep 2022 om 22:02 Great food
20 sep 2022 om 20:46 Mweh
19 sep 2022 om 8:27 Ik heb nog nooit een onsmakelijk roti gegeten. Ik proefte geen curry alleen tomaat. Roti plat was ook niet lekker. 1 plakje bakbaan met satésaus €2,50 wat een oplichters. NOOIT MEER VOOR MIJ.
16 sep 2022 om 12:13 I'm a recurring customer. Very happy with the food and the service! I definitely recommend.